True Story: Når unge skal performe

29.01.2020

Aalborg Bibliotekerne inviterer i samarbejde med Aalborg Sundhedscenter, SUND UNG/Center For Mental Sundhed og Sex og Samfund til et spændende arrangement om nogle af udfordringerne ved at være ung i dag.

Med afsæt i Sundhedsstyrelsens kampagne True Story , sætter vi spot på unges usikkerhed og fokus på præstation. Det kan være i forhold til at skulle klare sig godt i skolen, være populær blandt vennerne, eller være den der fester vildest eller scorer flest til festerne. Mange unge oplever det som et stort pres at skulle slå til. Det kan gøre dem usikre og påvirke deres trivsel. 

Vi får besøg af forfatteren Ditte Wiese, som fortæller om sin nye bog "Og så drukner jeg", der handler om unge Josephine, der knokler løs for at klare sig godt, men aldrig føler sig god nok. 

Dernæst vil der være en paneldebat, hvor problemstillingerne bliver vendt og drejet. Her deltager Ditte Wiese, en fagperson fra det gratis rådgivningstilbud Headspace, medarbejdere fra SUND UNG  og to unge gymnasiepiger fra Aalborgs Ungebyråd. 

Afslutningsvis vil bibliotekarer præsentere et udvalg af gode ungdomsbøger, der berører disse temaer.

Yderligere information