Erhvervspraktik
Kultur, restauration og turisme

Tjener/kok hos italiensk restaurant

Billede

Beskrivelse

Vi tilbyder:

  • Et spændende indblik i arbejdet i restaurationsbranchen
  • Mulighed for at prøve kræfter indenfor tjener- og/eller kokkefaget

Vi forventer:

  • At du er interesseret i vores virksomhed og arbejdet i vores restaurant 
  • At du kan møde til tiden og går til praktikken med gåpåmod

 

Formål

Formålet med erhvervspraktikken er at give et indblik i vores virksomhed og det arbejde, vi udfører i vores restaurant. Det er en god mulighed for at prøve kræfter med arbejdsopgaver som tjener og/eller kok, og du får muligheden for at finde ud af, om det er noget for dig i fremtiden.

Praktisk information

Virksomhed
Sted
Vesterbro 46
9000 Aalborg
Interesseområder
Borddækning
Klargøring af selskaber og restaurant
Forberedelse af råvarer
Branche
Kultur, restauration og turisme
Antal
1 praktikant ad gangen
Periode

Som udgangspunkt alle uger i året

 

Mødetider

Arbejdstid er eftermiddag og aften

Huskeliste

Skridsikre sko som del af din påklædning

Ansøgning

Kontakt Restaurantindehaver Mikele Volpi på tlf. eller på mail ved interesse i erhvervspraktikken. 

 

Tlf.: 20 77 30 95