Erhvervspraktik
Industri og fremstilling
Billede

Beskrivelse

Vi tilbyder: 

Praktikanten vil få et indblik i, hvordan osten/fødevarer produceres, og hvad der skal til, både af samarbejde, kommunikation og dokumentation dagligt, for at producere fødevarer.

 

Formål

Udbrede kendskabet til en rigtig god uddannelse som mejerist, hvilken åbner mange muligheder indenfor hele fødevarebranchen.

 

Forventninger

  • Du er interesseret i, hvordan vi arbejder i vores produktion
  • Gerne udadvendt
  • Mødestabil
  • Forventning om overholdelse af vores sikkerhedsprocedurer

 

Praktisk information

Sted
Hvalpsundvej 3D
9240 Nibe
Interesseområder
Mejeri
Fødevarefremstilling
Kemi
Mikrobiologi
Kommunikation
Samarbejde
Sikkerhed
Branche
Industri og fremstilling
Landbrug og fiskeri
Antal
1-2 praktikanter ad gangen
Periode

Alle uger - Uge 47 kører vi ingen produktion, da vi vedligeholder vores maskiner.

 

Mødetider

8:00-15:00

 

Huskeliste

Arbejdstøj og sko har vi. Der skal klædes om til hvidt tøj og ingen ure, smykker, kunstige negle, øjenvipper osv. må bæres i produktionen.

Ansøgning

Kontakt Leder og ansvarlig for mejerielever Claus Pedersen på eller på mail ved interesse i erhvervspraktikken. 

 

Tlf.: 96 71 87 42