Kok/Cater/Gastronom
Beskrivelse
Som praktikant hos CaterCorp kan du opleve at arbejde i et større køkken, hvor der produceres mad til mange mennesker, og hvor der er stor variation i arbejdet.
Vi er en gastronomisk virksomhed, som laver flere forskellige cateringopgaver, som frokostordninger, drift af kantiner, selskabsmad, events osv. Vi laver næsten alt mad fra bunden og sætter stor ære i arbejdet med friske sæsonråvare. Vi modtager frisk fisk direkte fra auktionerne og kød fra slagteren. Vi modtager friske grøntsager fra grønttorvet og laver selv vores "dåsemad" som pestoer, cremer, tapenader og sylt. Vi er 12 faglærte kokke, 1 faglært bager og et par ufaglærte assistenter + ansatte i kantiner rundt omkring Nordjylland.
Du får
- God sidemandslæring
- Arbejde med en masse friske råvarer
- Dage der flyver afsted med højt humør og fed energi
- Lækker frokost og mulighed for "gratis" mad med hjem
- Tæt på et engageret og faglært team
Forventninger til praktikanten
- Møder til tiden og er fokuseret
- Engagement fra start til slut
- Velsoigneret og ingen synlige smykker/piercinger (undtagelse af vielsesringe) og håret sat op
- Klar på samarbejde og læring
Formål
Oplevelsen af arbejdet i større køkkener, hvor der produceres mad til mange mennesker, og hvor der er stor variation i arbejdet. Stor variation i råvaregrupperne og oplevelsen af en stor logistikopgave.
Praktisk information
25 + 33 + 34 + 35 + 36 + 37 + 38 + 39 + 40 + 41 + 43 + 44 + 45 + 46 + 47 + 48 + 49 + 50
kl. 6.00 - til gengæld tidlig fri
Mørke bukser og sort t-shirt / sort trøje. Skridsikkert fodtøj (der kan lånes)
Ansøgning
Kontakt køkkenchef og partner Jannik Hartvig på telefon eller mail ved interesse i praktikken.