Kok
Beskrivelse
Vi tilbyder:
Som praktikant får du indsigt i servicebranchen og finder ud af, om det er noget for dig at blive kok i fremtiden. Du vil i løbet af praktikken både komme under sidemandsoplæring men også få lov til, selvstændigt at håndtere opgaver.
Du får mulighed for at tage del i de mange processer der foregår når vi laver både varm og kold mad fra bunden og håndterer forskellige råvarer. Derudover kan vi tale om hvis du selv har nogle interesser eller noget du synes kunne være spændende at prøve – Det kunne for eksempel være du havde lyst til at prøve kræfter af med selv at lave p-mad (personalemiddag).
Forventninger til praktikanten:
- Vi forventer du møder ind til tiden, så hjælper vi dig i gang og sørger for at du får en god praktikperiode mens du er hos os.
- Derudover er det selvfølgelig en fordel hvis du har en interesse for faget og lyst til at lære mere
Formål
Praktikanten får indblik i restaurationsbranchen og bliver klædt på i forhold til, hvad det kræver at vælge en fremtid indenfor kokkefaget.
Praktisk information
Hele året
Mandag til fredag fra kl.11:00 - 20:00 (Specifikke arbejdstider aftales nærmere i forbindelse med praktikperioden)
Lange bukser og gerne en sort t-shirt
Ansøgning
Kontakt Køkkenchef og daglig leder Daniel Jørgensen på telefon eller på mail ved interesse i praktikken.