Erhvervspraktik
Kultur, restauration og turisme
Billede

Beskrivelse

Vi tilbyder, at du:

  • Møder et kokketeam, der er dedikeret til deres fag. Du vil derfor komme til at lære en del fra "det gamle køkken" men også lidt nyere retter. Vi laver alt fra madpakker, til den kolde buffet med lidt lune retter, mormormad, smørrebrød, samt varme retter til a la carte restauranten.
  • Vil være med hele vejen rundt. Også de mindre sjove opgaver der følger med.

Forventninger til praktikanten: 

Vi forventer, at du 

  • Er nysgerrig på kokkefaget.
  • Er mødestabil.
  • Har gå på mod.

Formål

Formålet er at give dig et godt indtryk af en verden, der er helt for sig selv, nemlig restaurationsverdenen. Den er hård, men også fantastisk. Man er som kollegaer i reception/tjener og kokkeverden næsten som en familie. Man bruger mange timer sammen hver dag. Du vil kunne snuse lidt til både kokke- og tjenerfaget, hvis du ønsker det.

 

Praktisk information

Sted
Tylstrupvej 36
9382 Tylstrup
Interesseområder
Restauration
A la carte
Møder/konferencer
Mormormad
Branche
Kultur, restauration og turisme
Antal
1 praktikant ad gangen.
Periode

Året rundt, dog ikke fra jul til nytår.

 

Mødetider

Varierer. Tidligst 10.30 - aften, dog max. 7 timer.

 

Huskeliste

Skridsikre sko.

Bemærk: Man arbejder til aftenen, det er jo på det tidspunkt, der sker noget, og for at få det hele med må man arbejde om aftenen.

Ansøgning

Kontakt køkkenchef Carsten Lange på telefon eller mail ved interesse i erhvervspraktikken.

 

Tlf.: 98 26 15 66