Udsolgt

Fra jorden til bordet

Beskrivelse

VIGTIGT LÆS HELE BESKRIVELSEN, INDEN DU BOOKER!

Forløbet strækker sig fra kl. 12:00-19.30)
En Gourmetslagter kommer ud på skolen og laver mad sammen med eleverne. Eleverne bruger dagen til at lave mad til dem selv, søskende og forældre. Forældrene inviteres til middag kl. 17:45. 
Dagen rundes af med fællesspisning med elever og forældre. (OBS. Ved nogle af datoerne kan det forventes at erhvervsplaymaker holder oplæg for forældre kl. 17.00. Dette meldes ud i januar.)

Lær mere om hvor vores mad kommer fra og hvordan man i fællesskab kan frembringe lækker mad til mange. Kom i køkkenet med en kok som guider, vejleder og underviser på en inspirerende og pædagogisk vis. Du bliver som lærer understøttet af alle råvarer, opskrifter, lister med det som skolen skal spille ind med i forløbet. Forløbet vil understøtte mål i fagene hjemkundskab, samfundsfag og faget uddannelse og job. 

Formål

 

  •  

    • At sanse verden uden for skolens 4 vægge 

    • At få kendskab til landbrugets professioner  

    • At få viden om, hvor maden kommer fra, og hvordan den tilberedes (fra jord til bord)  

    • Få kendskab til uddannelserne indenfor fødevareerhvervene 

Tilmelding