Byggeworkshops og besøg i GAME Streetmekka Aalborg

13.12.2017

Skal eleverne på jeres skole være med til at sætte deres præg på Aalborgs spritnye gadeidræts- og kulturhus? 18. - 19. januar 2018 inviterer GAME skoleklasser ind i "Streetmekka Aalborg" for at opleve husets mange muligheder samt sætte deres præg på indretningen.

GAME Streetmekka bliver stedet, hvor alle Aalborgs børn og unge er velkomne. For at få så mange som muligt med helt fra starten, åbnes dørene til 4 fede dages byggeworkshop den 18.-19. januar (samt 20. - 21. januar) 2018 - og JERES skole er inviteret!

GAME Streetmekka er Aalborgs nyskabende gadeidrætshus "på Eternitten" - og huset åbner den 15. februar 2018.
Udgangspunktet er den forhenværende eternitfabrik - en rå og industriel bygning, som i disse dage omdannes til at udgøre rammen om alt det bedste fra gadeidrætten og streetkulturen: streetbasket, gadefodbold, dans, street art, parkour, bouldering, urban music, workshops, turneringer og events.
Det rå udtryk er bibevaret i bygningen, men nu skal den gøres levende og spændende så den er indbydende den 15. februar hvor huset officielt åbner.

I kan give jeres elever en mulighed for at opleve GAME Streetmekka - og nogle af husets aktiviteter - før den officielle åbning.
Samtidig kan I deltage i workshops i huset - af forskelligartet karakter og for alle årgange, f.eks. perleplader, bygge lamper, borde m.v..

Workshoppene finder sted i dagene 18. og 19. januar.
I angiver i tilmeldingen et ønske om hvilken dag og hvilket tidsrum I ønsker at besøge huset, samt hvilken årgang og hvor mange.

Workshoppene arrangeres i samarbejde med dygtige folk på byggepladsen, GAME og GAMEs samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål?
Kontakt GAME Streetmekka's daglige leder Anja Lyngsø på al [at] gamedenmark [dot] org/31459761 for nærmere program og information - på disse sjove og spændende dage!

Vidste du at:
Alle skoler i Aalborg Kommune kan booke og benytte GAME Streetmekka Aalborg til selvorganiseret gadeidræt i dagtimerne - HELT GRATIS?

 

TILMELDING TIL WORKSHOP: https://playmaker.nemtilmeld.dk/1065/

Yderligere information
Byggeprogram - baggrundsmateriale for overbygningen