Bager / konditor
Beskrivelse
Vi tilbyder:
Kendskab til bageriproduktion og konditoriproduktion.
Forventninger til praktikanten:
- Morgenfrisk
- Gå-på-mod
- Klar på mange spændende opgaver
- God fysik
Formål
Som praktikant i bageriet får du føling og kendskab til, hvordan det foregår i bageriet og konditoriet. Du får lov at få de forskellige opgaver "i hænderne", og er en del af den daglige produktion.
Praktisk information
Virksomhed
Sted
Nøvlingvej 23
9260 Gistrup
Interesseområder
Bager
Konditor
Produktion
Oprydning og rengøring
Branche
Detailhandel
Detailhandel med brød, konditori- og sukkervarer
Handel og service
Antal
1-2 praktikanter
Periode
Stort set alle uger er mulige
Mødetider
7.00- ca. 14.30
Huskeliste
Fornuftige sko som må blive beskidte. Vi har arbejdstøj i forskellige størrelser. Medbring evt. et bælte.
Ansøgning
Kontakt bagermester og butiksansvarlig, Jan og Gitte Haals, på telefon eller mail ved interesse i erhvervspraktikken.
Tlf.: 98 31 40 43
Email: gistrupbageri@ny-post.dk