Bager
Beskrivelse
Vil du lære lidt om hvordan fremstilling af traditionel bagværk forgår og snuse lidt til konditordelen, så kan vi tilbyde en god praktikplads til dig. Du kommer til at prøve kræfter med lidt af hvert, og der er ikke en dag der er ens.
Vi tilbyder at du får indsigt i fremstilling af traditionel bagværk sammen med dygtige faglærte bager. Du får en uge med fart på og en masse ny viden.
Vi forventer:
- At du er morgenfrisk
- At du er nysgerrig og villig til at prøve nye ting
- At du vil arbejde effektivt
Formål
Som praktikant hos os, får du en ide om hvad man kan forvente som bagerelev. Du kommer til at se og selv prøve kræfter med de forskellige produkter vi har.
Praktisk information
Efter aftale
Du skal møde mellem kl. 5 og 6
Hav gerne gode sko på som kan tåle at blive beskidt
Ansøgning
Kontakt bagermester Torben Kjeldal på mail ved interesse i erhvervspraktikken.