Springeren-Maritimt Oplevelsescenter

Præsentation

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter hed tidligere Aalborg Søfarts- og Marinemuseum. Vi skiftede navn i anledning af vores 20 års fødselsdag den 24. maj 2012.

Efter branden i september 2011 syntes vi at museet skulle starte på en frisk med et nyt navn, der stadig relaterede sig til udstillingen på museet og de oplevelser som gæsterne får her. Navnet Springeren er hentet fra museets ubåd med samme navn, da det er et af vores mest kendte udstillingsgenstande og den første egentlige del af udstillingen ved museets start i 1992. Samtidig skulle der i navnet være en klar sammenhæng med det maritime Danmark og den danske søfart og de oplevelser som gæsterne får på museet netop gennem fortællinger om skibsmodeller, kaptajnsuniforme, søkort eller en tur gennem ubåden.

Som maritimt oplevelsescenter ønsker Springeren at involvere og overraske sine gæster, hvorfor der fremadrettet fokuseres på en større grad af interaktion med centerets udstilling. Generelt ønsker vi at give vores gæster gode og involverende fortællinger om den danske søfart.

Kontakt
Susi Bolander
Daglig leder
98117803
Træffetid 9-16

Tilbud fra Springeren-Maritimt Oplevelsescenter

Grundskole