Gratis

Vindmølle Testcenter Østerild

Beskrivelse

Testcenter Østerild.

Nu har du og dine elever mulighed for at omsætte teorestik matematik og fysik til virkelighedens verden. Kom med til Testcenter Østerild. Her bliver der testet i alt. Det er både vejrmæssige og mekaniske på- virkninger af vindmøllerne. Vindhastighed, luftfugtighed, temperatur og vindretning indvirker på vindmøllens ydeevne og på materialernes egenskaber. Materialernes fleksibilitet, udformning og holdbarhed bliver også testet, for at finde de bedste materialer til formålet. Kom og oplev det hele selv.

I bliver hentet i bus (BUSSEN ER GRATIS) på skolen og kørt tur/retur. SKAL I TO KLASSE AFSTED KAN I BOOKE SAMME DATO. I bliver modtaget af guiden på stedet og kommer på en rundvising på området. Herefter er der selv undervisning, hvor mange af opgaverne skal lave rundt på området. 

Opgaverne har fokus på matematik og fysik og kan frit sammensættes på de måder, der underbygger undervisningen bedst muligt.
Der skal bruges materiale til nogle af opgaverne. Disse forefindes i depotet, og skal findes frem til jer. Enkelte opgaver kræver, at der medbringes lidt materiale. Det vil i så fald være nævnt på opgaven.

De fleste opgaver giver den største forståelse at lave på stedet, men nogle af opgaverne kan laves før eller efter besøget som optakt eller opsamling på besøget. I skal/kan ikke nå at lave alle opgaverne, men udvælg de opgaver I synes bedst om. HUSK AT LÆSE VEDHÆFTET LÆRERVEJLEDNINGEN.

Praktisk:
Der vil være opgaver der er udendørs, så husk praktisk tøj efter vejrforholdene. 
Der er guide til rundvisningen.
I står selv for den efterfølgende undervisning med de tilsendte opgaver. (opgaverne sendes efter tilmelding)
I skal huske madpakken.

Formål

Opgaverne har fokus på matematik og fysik og kan frit sammensættes på de måder, der underbygger undervisningen bedst muligt.

At omsætte teori til praksis. At give en varieret skoledag.  

Sted
Testcenter Østerild
Gl. Aalborgvej 5
7700 Thisted
Undervisningsmateriale
Tilmelding