Grundskole
Udsolgt

Lær at lave bæredygtigt mad

Billede

Beskrivelse

Træd ind i køkkenet og opdag en verden af bæredygtig, nærende madlavning i Det grønne madværksted på Techcollege. Under kyndig vejledning lærer eleverne at tilberede spændende retter med fokus på grøntsager, bælgfrugter og andre grønne råvarer. Det hele sker med et bæredygtigt twist. 

Eleverne får mulighed for at tilberede alt fra bunden – fra sprøde salater til hjemmelavede dips og dressinger. Måske lærer de at lave deres egen cremede hummus, en farverig buddha bowl eller en smagfuld grøntsagsburger. Undervejs udforsker vi krydderier og smagskombinationer, der forvandler grøntsager til måltidens højdepunkt. 

Men det handler ikke kun om at lave lækker mad. Eleverne lærer også at forstå køkkenets processer, styre køkkenarbejdet og få ideer til, hvordan de kan skabe sunde, velsmagende retter, der samtidig er gode for vores planet. Uanset niveauet bliver eleverne udfordret og inspireret til at tænke kreativt og prøve nye ting. 

Glæd jer til en dag fyldt med madglæde, nye smagsoplevelser og en masse inspiration til, hvordan man kan lave grøn og bæredygtig mad, der smager fantastisk. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Forberedelse

Kom i tøj, der må blive beskidt, og vær klar til en sjov og lærerig dag.

Formål

  • At give eleverne en inspirerende introduktion og et indblik i uddannelsen til ernæringsassistent
  • At lade eleverne eksperimentere med forskellige grønne råvarer og opskrifter i et professionelt køkken

Praktisk information

Udbyder
Sted
Techcollege
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg
Forløbstype
Forløb med formidler
Målgruppe
6. klasse
7. klasse
Fag
Madkundskab
Pris
Gratis
Antal
25
Periode
Hele året
Varighed
6 timer
Skjul detaljer

Forløbet starter kl. 08:15 og slutter kl. 14:00.

Emneområde
Krop, sundhed og seksualundervisning
Uddannelse og job

Tilmelding

Gratis

Kontakt Camilla Klindt på eller på for yderligere spørgsmål

Tlf.: 25 26 69 22