Gratis

GØR DIN SKOLE TIL EN KUNSTHAL!

Udstillingsåbning på Skansevejen skole med performancekunstner Inga Gerner Nielsen

Beskrivelse

Tilbuddet om at ’gøre din skole til en kunsthal’ er din mulighed for at få en rigtig kunstudstilling ud på din folkeskole eller ungdomsuddannelse i op til fire uger. Udstillingen består af 15 eksempler på ny dansk kunst der forholder sig til aktuelle temaer som natur, kultur og teknologisk udvikling. Nutidens kunstnere arbejder med en bred vifte af materialer og udstillingen vil derfor både inkludere ’traditionelle’ kunstformer som maleri og skulptur, men også nyere tekniske tilgange som videoinstallationer og print. Kunstværkerne er udvalgt med særligt fokus på at kunne inkorporeres i både naturvidenskabelige, kreative og humanistiske fag.

Formidlingsmaterialet består af videointerviews og formidlingstekster med eksempler på hvordan I kan inddrage kunsten i undervisningen. Kunsthal NORD tilbyder også en grundig underviser-intro til kunstværkerne samt en udstillingsåbning, hvor børn, lærere og forældre kan opleve kunsten sammen og hygge sig m. forfriskninger. Undervisningen vil være velegnet som et supplement til den prøveforberedende undervisning i valgfaget billedkunst

Skoleudstillingen ’Gør din skole til en kunsthal’ er gjort mulig i samarbejde med Aalborg Kommunes Kunstfond.

Tilbuddet er tilgængeligt frem til juni 2021. 

Formål

Vi håber at tilbuddet 'Gør din skole til en kunsthal' vil give eleverne et indblik i samtidskunstens uendelige mulighedsrum og en forståelse for kunstens rolle som debatskaber i samfundet.

Udstillingen er velegnet som supplement til den prøveforberende undervisning i valgfaget billedkunst.

 

Tilmelding

Vil I gøre jeres skole til en kunsthal? Ring eller skriv til os, så kan vi aftale nærmere. 

Tilmelding
Tlf.nr. 3199 4129