Gratis

Krible Krable

Beskrivelse

Krible Krable udfolder sig i store og små byer i hele Danmark. Her tilbyder professionelle naturvejledere materialer, kurser og arrangementer for daginstitutioner, skoler, SFO´er og børnefamilier, i den nære natur.
Daginstitutioner, skoler og SFO´er landet over opfordres til at tilmelde sig til Krible Krable og dermed gribe muligheden for at arbejde med Krible Krable som tema – gerne som del af en tværfaglig læreproces, der inddrager både hoved, krop og sanserne.

DR Ramasjang er Naturvejlederforeningens samarbejdspartner omkring Krible Krable projektet. DR Ramasjang viser hvert år i maj en uges Krible Krable-tv.
Find tilhørende opgavebog, spil, filmklip m.m. på DR Ramasjangs´s Krible Krable-website.

Aktiviteter

Tilmeld jer Krible Krable og få del i det spændende materiale som i nemt kan arbejde med på egen hånd. Derudover tilbydes løbende Krible Krable arrangementer og kurser i Aalborg Kommune.

Formål

Visionen med Krible Krable er, at børn, uanset om de bor i byen eller på landet, bliver inspireret til at undersøge og udforske den nære natur og dens beboere gennem spændende aktiviteter, nysgerrighed, leg og læring.

Inspirationsmateriale

Find masser af inspirationsmateriale målrettet daginstitutioner og indskoling på link samt på www.KribleKrable.nu

Tilmelding