KICK: Bouldering / klatring

Beskrivelse

Forbered jer på at blive udfordret både fysisk og mentalt, når I skal kæmpe jer vej op ad vores udfordrende boulder-vægge, i selskab med klassekammeraterne.

HVAD HANDLER AKTIVITETEN OM?
Bouldering handler om at løse komplekse udfordringer, der er designet til at udfordre jeres balance, problemløsningsevner, styrke og udholdenhed. Alt sammen, mens I står på bittesmå fodtrin eller hænger vandret i armene. Der gives en introduktion til, hvordan man bedst starter med at klatre for første gang, og så er det ellers bare at give den gas på væggene i godt selskab!

HVEM HENVENDER AKTIVITETEN SIG TIL?
Klasser/hold fra ungdomsuddannelser i Aalborg Kommune.
Bouldering har den fede egenskab, at det er en så åben og mangfoldig sportsgren, at den er for ALLE uanset højde, drøjde eller tidligere erfaring med sport!

HVAD KAN I FORVENTE?
I kan forvente en sjov og udfordrende eftermiddag, hvor der er plads både til dem, der vil give den fuld gas hele tiden, og til dem, der vil have en mere stille og rolig start. Og så er vi sikre på, at I får brugt nogle muskler, I nærmest ikke vidste eksisterede!

HVAD SKAL I MEDBRINGE?
Medbring noget tøj, som I kan bevæge jer i, og evt. nogle indendørssko. Så stiller vi utallige udfordringer til rådighed, som vi kan forsøge at overkomme sammen.

HVOR FINDER I OS?
Aalborg Klatreklub er beliggende sammen med Aalborg Sportshøjskole på Annebergvej 55! Vi mødes i køkkenet – ind ad entréen og op ad ståltrappen til højre (ring på, hvis døren er låst).

HVEM KAN DU KONTAKTE VED SPØRGSMÅL?
Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakte:
Malte Lund driftsleder [at] aalborgklatreklub [dot] dk +45 71791120
 

HVAD KOSTER FORLØBET?
Dette forløb koster 350 kr. for hele klassen (max. 30 elever). Aalborg Kommune finansierer de øvrige omkostninger.
Der sendes en samlet faktura til skolen omkring årets udløb - enten til det EAN nummer der oplyses ved tilmelding eller vha. en aftalekode indgået med din leder.

 

Formål

 

At klassen får en fælles oplevelse der kan styrke kendskabet til hinanden og dermed trivslen.
At eleverne introduceres for en aktivitet der er sjov og udfordrende.
At tilbyde en reference - der bl.a. tydeliggør, at med øvelse og ét greb ad gangen - kan man nå et mål.

Sted
Aalborg Sportshøjskole
Annebergvej 55
9000 Aalborg
Tilmelding
Tilmeldingsfrist
19.08.2024
Tilmelding