Programmering Naturligvis

Præsentation

Programmering i undervisningen er overhovedet ikke svært!

- Og vi har gjort det endnu lettere, for du kan ganske gratis få besøg af én af guiderne fra kommunens programmeringskorps.

Programmeringsguiderne er kolleger fra andre skoler i kommunen, som interesserer sig for teknologier og programmering. De er især gode til at bruge programmering i de naturfaglige fag på mellemtrinnet, hvor eleverne kan arbejde problemløsende, eksperimenterende og innovativt.

Programmeringsguiderne har tre gode tilbud til skolerne:

 

1. Fagdage på skolerne

Har du overvejet programmering i dine timer – eller overvejer du det lige nu, så book en programmeringsguide til en fagdag á 4 lektioner. Læs mere om de forskellige fagdage nederst på siden. Programmeringsguiderne vil gerne ud til så mange skoler som muligt, så i starten er der max én fagdag pr. skole. Vi tager direkte kontakt til jer, hvis der sker ændringer ift. jeres bookinger.

Vigtigt: Vi har et særligt fokus på sidemandsoplæring, og du skal derfor være tilstede alle fire lektioner til denne fagdag og deltage på lige fod med eleverne. Ved kendt fravær bedes du aflyse fagdagen hurtigst muligt.

 

2. Workshops for faglærerne

I kan også booke programmeringsguiderne, hvis I vil afholde en workshop for faglærerne i natur/teknologi, matematik eller fysik/kemi. Workshoppen varer 1,5 time og kræver, at I mindst er 5 stk.

 

3. Sparring til skolerne

Hvis I har brug for sparring til at komme igang, kan programmeringsguiderne fx:

  • rådgive ifm. anskaffelse af udstyr
  • bidrage til didaktiske overvejelser
  • komme med idéer til organisering af programmeringsaktiviteter
  • inspirere til indretning af makerspace mm.

Tilbud fra Programmering Naturligvis

Grundskole