Programmering Naturligvis

Præsentation

Programmering i undervisningen er overhovedet ikke svært!

- Og vi har gjort det endnu lettere, for du kan ganske gratis få besøg af én af guiderne fra kommunens programmeringskorps.

Programmeringsguiderne er 12 af dine kolleger fra 8 skoler i kommunen, som interesserer sig for tal, koder og computere. De er især gode til at bruge programmering i de naturfaglige fag på mellemtrinnet, hvor eleverne kan arbejde problemløsende, eksperimenterende og innovativt.

Programmeringsguiderne har tre gode tilbud til skolerne:

 

1. Fagdage på skolerne

Har du overvejet programmering i dine timer – eller overvejer du det lige nu, så book en programmeringsguide til en fagdag á 4 lektioner. Læs mere om de forskellige fagdage nederst på siden. Programmeringsguiderne vil gerne ud til så mange skoler som muligt, så i starten er der max én fagdag pr. skole. Vi tager direkte kontakt til jer, hvis der sker ændringer ift. jeres bookinger.

Vigtigt: Vi har et særligt fokus på sidemandsoplæring, og du skal derfor være tilstede alle fire lektioner til denne fagdag og deltage på lige fod med eleverne. Ved kendt fravær bedes du aflyse fagdagen hurtigst muligt.

Book en fagdag her - Find flere detaljer om fagdagens indhold nederst på denne side.

 

2. Workshops for faglærerne

I kan også booke programmeringsguiderne, hvis I vil afholde en workshop for faglærerne i natur/teknologi, matematik eller fysik/kemi. Workshoppen varer 1,5 time og kræver, at I mindst er 5 stk.

Book en workshop her

 

3. Sparring til skolerne

Hvis I har brug for sparring til at komme igang, kan programmeringsguiderne fx:

  • rådgive ifm. anskaffelse af udstyr
  • bidrage til didaktiske overvejelser
  • komme med idéer til organisering af programmeringsaktiviteter
  • inspirere til indretning af maker space mm.

Book sparring her

Læs mere på vores blog www.programmeringnaturligvis.dk og på Facebooksiden @programmeringnaturligvis.

Korpset er blevet til med støtte fra A.P. Møller Fonden og Udviklingspuljen og skal bidrage til, at programmering bliver en naturlig del af undervisningen på alle kommunens skoler, særligt i de naturfaglige fag.  

Tilbud fra Programmering Naturligvis

Grundskole