Udsolgt

VR Byen

Barn med VR briller

Beskrivelse

VR Byen tilbyder folkeskolelærere og elever innovative og super underholdende læringsoplevelser, som resulterer i forbedret indlevelse og forståelse. VR Byens læringsoplevelser kombinerer spil og læring fra vores unikke platform, hvor indholdet skræddersyes til det specifikke undervisningsformål. Den virtuelle spiloplevelse, bliver på den måde, et idéelt supplement til den mere traditionelle undervisningsform - uanset hvad du underviser i, så har vi den ideelle løsning til dig og dine elever.

Hvis du eksempelvis kører et undervisningsforløb om H.C. Andersen og hans værker, har vi et fremragende virtuelt supplement til de traditionelle historier. Forestil dig at dine elever får mulighed for at rejse tilbage i tiden og hilse på H.C. Andersen “personligt” og få en samtale med ham, hvor de kan udspørge ham om hans værker og liv generelt. Forestil dig at møde hovedpersonerne i bøgerne og blive inddraget i fortællingens univers, som om du var en del af historien. Forestil dig tilsvarende møder med eksempelvis Albert Einstein, Christian IV, nordiske guder og væsner i deres egne autentiske universer -  alt dette er muligt, ved hjælp af virtual reality-teknologien.

Det er vigtigt at elever og lærere i begyndelsen får en lille og hurtig kursus som vi kalder for de første skridt inde i den VR verden. Det er ligeledes vigtigt for dig som lærer at udvælge den del af pensum som du gerne vil tilbyde dine elever igennem VR. Når du bestiller en VR oplevelse vil du i god tid blive kontaktet og indgå i et samarbejde angående den undervisning, der skal udbydes på VR.

Formål

At give eleverne en anderledes undervisningsdag
At eleverne får en bedre indsigt i hverdagens og fremtidens teknologi

Tilmelding

Ved tilmelding kan I oplyse, hvilke fag i underviser i. Så kan VR BYEN tilpasse forløbet hertil.

Skriv venligst i kommentar, hvis du har booket VR Byen før.

Tilmelding