Udsolgt

VR Byen

Beskrivelse

Forestil dig at dine elever får mulighed for at rejse tilbage i tiden, hilse på H.C. Andersen “personligt”, få en lille samtale med ham, og udspørge ham om sit liv eller hans værker. Forestil dig at møde hovedpersonerne i bogen, som du læser i, og at blive draget med ind i fortællingens univers, hvor det er muligt at opleve det skrevne ord visuelt, som om det er virkeligt.

Uanset om du underviser i sprog, historie, geografi, samfundsfag, kunst, matematik,fremmedsprog, idræt eller IT så har vi den helt rigtig læringsoplevelse for dig og dine elever.

Det foregår på den måde, at du som underviser, i samarbejde med VR Byens dygtige personale, skræddersyr den lektion, som du gerne vil tilbyde dine elever. Du har derfor altid en ekspert med til at håndtere alt det tekniske, når oplevelsen skal eksekveres. Det giver dig mulighed for at nyde en uforglemmelig oplevelse sammen med dine elever.

 

Det er muligt få koblet 8 elever ad gangen samt en lære på samme tid. For nybegynder anbefaler vi, at eleverne har VR maskinerne på i en interval af 10-15 min ad gangen. En gennemsnitlig folkeskoleklasse er på 22 elever.
Bestiller du en VR time på 45min, så kan den deles op i 3 intervaller og på den måde kan den gennemsnitlig folkeskoleklasse på 22 elever alle sammen være med.

Det er også vigtigt at elever og lærere i begyndelsen får en lille og hurtig kursus som vi kalder for de første skridt inde i den VR verden. Det er ligeledes vigtigt for dig som lærer at udvælge den del af pensum som du gerne vil tilbyde dine elever igennem VR. Når du bestiller en VR oplevelse vil du i god tid blive kontaktet og indgå i et samarbejde angående den undervisning, der skal udbydes på VR.

Formål

At give eleverne en anderledes undervisningsdag
At eleverne får en bedre indsigt i hverdagens og fremtidens teknologi

Tilmelding