Gratis

Topnice torsdag - Ordkraft 2023

Topnice torsdag - Ordkraft

Beskrivelse

Topnice torsdag 2023

Ordkraft er en nordjysk festival for alle, der holder af ordet – som litteratur, som kunst, som leg, som formidling og som kommunikation.

Ordkraft foregår på Nordkraft i Aalborg, men en væsentlig del af begivenheden er de forskellige aktiviteter, der finder sted i hele Nordjylland. Derved skabes en helt unik sammenhæng og en kulturoplevelse, der både skaber en her og nu - og en mere dybdegående oplevelse. Her spiller samarbejdet mellem folkeskolerne og de nordjyske biblioteker en afgørende rolle.
 

Torsdag den 13. april, kl. 9.00 - 11.00 kan 0.-3. klasserne møde forfatter Gry Kappel Jensen, der blandt andet har skrevet letlæsningsbøgerne om Venja og FC Sutsko, samt forfatter Mille Gori, som har skrevet bøgerne Pigerne fra Stjernedalen, som er fulde af eventyr og cirkus. Nogle af børnene kender måske Mille fra Ramasjang, hvor hun optræder som Motor Mille. På Ordkraft er det ikke Motor Mille men forfatteren Mille, som børnene skal møde.

Mellem de to forfatteres oplæg er der et kvarters pause til at spise den medbraget formiddagsmad.

Vi forestiller os, at I inden Ordkraft har læst bøger af, talt om og arbejdet med de to forfatter. Der vil være mulighed for, at børnene selv stiller spørgsmål til forfatteren. Alternativt kan læreren stiller klassens spørgsmål, hvis det er for stor en udfordring for det enkelte barn at stille spørgsmål i et stort rum med mange andre børn. Det lokale folkebibliotek er selvfølgelig behjælpelig med at skaffe bøger.

Det er gratis at deltage på selve Ordkraft festivalen, torsdag formiddag.

Eventen afholdes på Skråen i Nordkraft, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg
 

Transport
Skal I med NT så læs mere om gruppekørsel og bestille billet på
https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/Billetter-&-priser/Grupper  

Vi vil meget gerne vide, om I påtænker at deltage i Ordkraft Festivalen, og i så fald hvor mange I kommer. Der er begrænsede antal pladser og de bliver tildelt efter først til mølle princippet.
 

Vi glæder os til at se jer til en festlig og topnice torsdag den 13. april .

 

 

Formål

Skabe læselyst og fordybelse i et forfatterskab

Sted
Nordkraft
Kjellerups Torv 1
9000 Aalborg
Tilmelding
Tlf.nr. 99314395
Tilmeldingsfrist
07.04.2023