Gratis

Spiludvikling med Scratch

Beskrivelse

Programmeringsguiderne fra #ProgrammeringNaturligvis tilbyder kompetenceudvikling tæt på praksis. Her kommer en programmeringsguide ud på din skole og afvikler et programmeringsforløb. Du har som lærer en aktiv rolle i undervisningen og deltager sammen med eleverne, men du behøver ikke vide noget om programmering for at booke en fagdag – den del klarer guiden. Skolen kan med fordel frigøre andre faglærere, så de også kan deltage i undervisningen denne dag. 

Formål

I dette forløb skal eleverne udvikle og programmere deres helt eget spil. Samtidig skal de markedsføre spillet - designe logo og hjemmeside - og præsentere det på en mini-messe. Forløbet fungerer, som opstart til hele forløbet, som man kan arbejde videre med på skolen. Det kan dog justeres alt efter tid og klassetrin.

Yderligere information
Baggrundsviden

Praktiske oplysninger

  • Forud for fagdagen er du i kontakt med en programmeringsguide for at aftale detaljerne.
  • Du forbereder dig på fagdagen ved at læse lærernoterne i undervisningsforløbet på læringsplatformen MinUddannelse og forbereder klassen på besøget.
  • Programmeringsguiden medbringer selv det udstyr, der skal bruges og tilrettelægger aktiviteterne efter hvilke devices eleverne anvender.
Undervisningsmateriale
Find forløbet i MinUddannelse.
Tilmelding
Tilmelding