Gratis

Skole OL - Lokalstævne i bueskydning

Beskrivelse

Stævne i bueskydning, d. 11.-14. april for 5. og 6. klasse. Forløbet varer to timer.

Skole OL byder hvert år på lokalstævner som du og dine elever kan deltage i - varetaget af dygtige foreninger i kommunen.
Der er lagt vægt på at skabe en motiverende, oplympisk ånd, så dine elever kan føle sig som olympiske atleter for en dag.

I deltager klassevis og konkurrerer venskabeligt med andre klasser. Alle elever er med på holdet. De kæmper sammen. De taber sammen. De hjælper hinanden og bakker hinanden op i kampen om de eftertragtede pladser til den storslåede Skole OL Finale, som afholdes i Billund den 14.-16. juni 2023

Stævnet i bueskydning foregår over flere dage, hvor én klasse ad gangen besøger bueklubben i to timer. 

Læs mere og tilmeld din klasse her:

Stævner - Skole OL (TIP: vælg Region Nordjylland for at overskueliggøre stævnerne i Aalborg)

Læs mere om bueskydning og Aalborg Bueskyttelaug her

Forberedelse

Det er muligt at få et gratis undervisningsforløb med foreningen forud for jeres deltagelse ved Skole OL stævnet. Ønskes dette skal du blot tage kontakt til den ansvarlige koordinator. Du finder koordinatoren på følgende side, hvor du også tilmelde din klasse til lokalstævnet.

Formål

Skole OL funderer på tre olympiske værdier:

Fællesskab er helt afgørende for Skole OL. Skole OL styrker klassernes sammenhold og fællesskab, når klasserne konkurrerer sammen som et hold. Alle elever er med på holdet.De vinder sammen, og de taber sammen. De hjælper hinanden og bakker hinanden op. Til Skole OL oplever eleverne værdien og glæden ved at arbejde sammen.

Færdighed: Ligesom OL gør det, skaber Skole OL også begejstring omkring idrætten. Skole OL inspirerer børn til mere idræt og giver dem lyst at til at øve sig og forbedre deres færdigheder.

Fairplay handler om respekt for reglerne og respekt for hinanden. Det handler om, at vi alle har et ansvar for at sikre den gode oplevelse, den venskabelige relation og den fair konkurrence.

Skole OL er med andre ord gode, aktive oplevelser med afsæt i et stærkt værdisæt, som børnene kan tage med sig videre ud i livet.

Sted
Aalborg Bueskyttelaug
Vissevej 151
9210 Aalborg
Tilmelding

For at deltage skal du gå ind på Skole OLs hjemmeside, oprette dig som bruger samt jeres klasse(r). Herefter kan I tilmelde jer det lokalstævne I ønsker at deltage i.
Stævner - Skole OL

Tilmelding