Gratis

Skole OL Atletik 2020

Beskrivelse

Deltag i det populære lokale Skole OL atletikstævne, som arrangeres af Aalborg Atletik og Motion. Det er gratis at deltage og jeres resultater registreres landsdækkende. De tre klasser med højeste resultater på hver årgang, går direkte til finalen i Aarhus.

Indmarch, kampråb og præmieoverrækkelser er nogle af de ting dagen byder på, når din 4.-7. klasse deltager ved Skole OL Lokalstævne.
4.-7. maj afholder Aalborg Atletik og Motion Lokalstævne i atletik på atletikstadion Skovdalen. Her kan din klasse få en sjov og lærerig oplevelse og dyste venskabeligt, for at kvalificere sig til Skole OL finalerne i Aarhus.

Kender I Skole OL?
Skole OL er OL i børnehøjde og samler hvert år tusindvis af forventningsfulde skoleelever til bevægelse, sjove konkurrencer og fairplay! Det er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet, bestående af forskellige atletik discipliner for 4.-7. klassetrin. Fælles for alle sportsgrene er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold. De bedste klasser fra hele landet inviteres til Skole OL Finalen den 16.-19. juni 2020 på Ceres Park og Arena i Aarhus.

Tilmelding og gratis deltagelse:
Det er gratis at deltage i Skole OL, dog dækker skolerne selv transportudgifterne til lokalstævnerne. Til Skole OL Finalen dækker Skole OL 1/2 af transportudgifterne for deltagende klasser samt overnatning til de klasser, som kommer langvejs fra.
Som noget helt nyt, vil det være 1., 2. og 3. pladserne fra hver årgang der går videre til finalen (tidligere år har det kun været 1. pladsen)
Læs meget mere her: www.skoleol.dk

For at deltage skal du gå ind på skoleol.dk, oprette dig som bruger samt jeres klasse(r). Herefter kan I tilmelde jer til vores lokalstævne i Skole OL Atletik.
OBS: I er først endelig garanteret en plads ved stævnet, når vi har bekræftet jeres tilmelding. (forventet svartid 3 hverdage)
Der er et begrænset antal pladser, så skynd jer at tilmelde jeres klasse.

Disciplinerne
Disciplinerne på dagen vil bestå af mindst 5 forskellige obligatoriske atletik discipliner, der vil varierer en smule for de forskellige klassetrin:

  • 4. maj:  4. klasse: 60 m, 300 m, længdespring, boldkast, 20×60 m stafet, 1000 meter motionsløb
  • 5. maj:  5. klasse: 60 m, 300 m, længdespring, boldkast, 20×60 m stafet, 1000 meter motionsløb
  • 6. maj:  6. klasse: 80 m, 300 m, længdespring, hylere, 20×60 m stafet, 1000 meter motionsløb
  • 7. maj:  7. klasse: 80 m, 300 m, længdespring, hylere, 20×60 m stafet, 1000 meter motionsløb

Vi håber på at se jer til en hyggelig og sjov dag på Aalborg atletik stadion, der vil komme til at emme af fællesskab, konkurrencer og leg. Eleverne vil samtidig opleve hvordan det er at deltage i et rigtigt atletik stævne.
Når i har tilmeldt jer Skole OL, vil i modtage yderligere praktisk information ca. 14 dage før stævnet.

HUSK! Eleverne skal deltage med deres egen klasse, dvs. man må ikke sammensætte klasser på tværs, med mindre andet er aftalt.

Tid og sted
Aalborg Atletik Stadion
Søndre Skovvej 2
9000 Aalborg
Datoer: 4.-7. maj 2020
Stævnet starter kl. 8.30 og slutter ca. kl.15.30

 

Hvordan deltager vi i Skole OL Atletik?
For at deltage i Skole OL Atletik, skal du som det første oprette din klasse i Skole OL systemet. Herefter har du mulighed for at tilmelde jer et Skole OL Atletik lokalstævne.

Opret jer her
Tilmeld jer lokalstævne

Formål

  • Skole OL hylder de olympiske værdier, blandt andet fællesskab, færdighed og fairplay.
  • Fælles for alle konkurrencerne er, at det er HELE klassen der konkurrerer sammen som et hold, uanset om de skal løbe, springe eller kaste.
  • Skole OL Lokalstævne understøtter forenklede fælles mål for idræt – herunder kropsbasis, løb, spring og kast, normer og værdier, samarbejde og ansvar. (undervisningsmateriale nederst på siden)
  • At understøtte elevernes trivsel og dannelse, gennem arbejde med fairplay, kammeratskab og samarbejde om opnå målet. (undervisningsmateriale nederst på siden)
  • UDTALELSER OG STEMNINGSBILLEDER
Sted
Aalborg Atletik og Motion
Søndre Skovvej 2
9000 Aalborg
Tilmelding
Tilmelding