Gratis

Skak med Nørresundby Skakklub

Beskrivelse

Skoleskak er en velkendt aktivitet på Aalborg Kommunes skoler. Ligesom læringskonceptet SKAK+MAT®, som er en ugentlig obligatorisk time i fx indskolingen, som en effektiv metode til at udvikle elevernes matematikkompetencer og arbejde med matematik på nye måder i fx understøttende undervisning eller som del af de almindelige matematiktimer.

Vil din skole/klasse gerne igang med skoleskak, SKAK+MAT eller vil I blot introducere eleverne for aktiviteten og har I brug for hjælp til at komme igang eller inspiration/differentiering i øvelserne, kan I med fordel lave en samarbejdsaftale med en erfaren instruktør fra Nørresundby Skakklub.

Klubbens instruktør er klar til at møde op på skolen og give inspirerende undervisning krydret med skakopgaver afpasset efter elevernes niveau.
Ud over de skaklige udfordringer vil instruktøren fortælle om, hvordan skak dyrkes i en skakklub.

Skolen stiller med egnet lokale, en lærer/pædagog per klasse. Skolen forventes selv at stille med skakbrikker - er dette ikke muligt bedes I venligst oplyse foreningen herom allerede ved første kontakt.

Besøg aftales med foreningen:
Bent Sørensen
bents2064@gmail.com
98257406 / 21461807

 

Formål

  • Eleverne vil møde en instruktør, der som erfaren skakspiller kan stille dem over for udfordrende skakopgaver afpasset efter elevernes kunnen
  • Eleverne får en forståelse af spillet som sport og får viden om skak som fritidsaktivitet
  • Eleverne styrker kompetencer indenfor samarbejde og god holdånd

 

 

Sted
Nørresundby Skakklub
Strandgade 3
9400 Nørresundby

Lokaler under "Brolandingen" - på broens nordvestlige side

Undervisningsmateriale
Tilmelding