Gratis

Rensningsanlæg Vest - 7.-10. klasse

Beskrivelse

 

Aalborg Forsyning sørger hver dag for at forsyne forbrugerne med bl.a. rent drikkevand, rense husstandenes spildevand sikkert og effektivt på to moderne renseanlæg og, ikke mindst, håndterer det regnvand, der falder i byerne.   

Eleverne får et indblik i vandkredsløbet, og hvordan denne viden kan være relevant til fx undervisning inden for biologi, teknik, naturfag, historie eller samfundsfag. Tilbuddet er tænkt som et supplement, eller et ”krydderi”, til den undervisning, skolerne selv forestår.  

Undervisningsindhold 
Aalborg Forsyning tilbyder skoleelever et indblik i, hvad der sker i de forskellige processer, der er involverede i vandforsyning, kloakering og rensning af spildevand på renseanlæg.  
Under besøger på renseanlægget fortæller Aksel Nielsen om spildevand og rense-processen. Til slut kommer eleverne med ud på anlægget, og ser og ”snuser til det” i virkeligheden. 

Formål

Eleverne får et indblik i et vandkredsløbet og hvordan denne viden kan være relevant til fx undervisning inden for biologi, teknik, naturfag, historie eller samfundsfag.

Sted
Rensningsanlæg Vest
Mølholmsvej 30
9000 Aalborg
Tilmelding