Gratis

Programmering med Teksperimentet

Beskrivelse

Programmering med Teksperimentet

Er I nysgerrige på kodning og programmering, og vil I løse virkelighedsnære problemer med jeres elever?

Så er Teksperimentets undervisningsforløb lige noget for jer! 
Teksperimentet er baseret på grundige videovejledninger i kodning/programmering med f.eks Minecraft Education, Scratch, CoSpaces, TinkerCad eller Micro:bit. Der er lav indstigning og højt til loftet med undervisningsforløb på tre forskellige niveauer, så alle har mulighed for at være med.

Som lærer kræver det udelukkende, at I har lyst til at lade jeres elever prøve kræfter med kodning / programmering i jeres undervisning.

 

Det er fortsat i dette skoleår muligt at booke en TekGuide, der kan hjælpe med vejledning ift. Teksperimentets forløb og som kommer ud på jeres skole og gennemfører undervisningen sammen med jer efter aftale. TekGuiderne kan evt. medbringe materialer, men som udgangspunkt bruges de teknologier, som I selv har på skolen. 

Eleverne kommer til at arbejde eksperimenterende og styrke deres nysgerrighed i mødet med teknologi, samtidig med at de får begyndende erfaring med programmering.
Undervisningsforløbene kan tidsmæssigt tilpasses jeres skema og hverdag. På den måde passer det perfekt både som emneuge, fagdage eller som element i den almindelige undervisning. TekGuiderne hjælper med at planlægge, så det passer jer.

Hør mere om Teksperimentet i videoen, og kig rundt på hjemmesiden:teksperimentet.dk

 

Har du spørgsmål til forløbet eller til teknologierne er du meget velkommen til at kontakte: Makerspaceagent Anders Møller Jakobsen (aj-skole [at] aalborg [dot] dk) eller skolekonsulent Rikke Lübæch Christensen (RLC-skole [at] aalborg [dot] dk).

Formål

Formålet med undervisningsforløbet er at give elever i folkeskolen erfaring med eksperimenterende adfærd og hjælpe deres nysgerrighed i mødet med teknologi godt på vej

Tilmelding
Tlf.nr. 93520022