Udsolgt

Maskinprogrammør for en dag

Beskrivelse

Hvis der er en lille computer- eller tekniknørd gemt i dig, eller hvis I som klasse har lyst til at lege med, hvad it og teknologi også kan, så er dette lige noget for dig/jer. Tech College har en masse spændende grej og en underviser, som de stiller til rådighed. 

Unge har i dag en naturlig tilgang til computere. Vi kan ret hurtigt få disse kompetencer bragt i spil til langt mere end gaming, YouTube og sociale medier.

Alle kan være med, for vi starter helt fra bunden. Igennem små opstillinger, forsøg og leg, der passer til alderstrinet, vækker vi interessen for teknikken. I bliver maskinprogrammører for en dag, og sammen vækker vi vores små maskiner til live. Når vi har fået vores små maskiner til at bevæge sig, skal vi ved hjælp af teamwork sætte flere maskiner sammen, så vi får dannet en lille minifabrik.

Som afslutning på dagen kan vi afslutte med en lille konkurrence mellem grupperne for at se, hvem der har lavet den mest effektive styring til maskinen.

Forløbet understøtter fag og færdigheder som matematik (talsystemer), fysik (elektricitet, komprimeret luft og kraft), engelsk (softwaren, vi bruger), teamwork samt informationssøgning på internettet.
Med alt dette vil vi gerne give jer en spændende dag, hvor vi kombinerer teknologi, it, teamwork og leg, samt viser jer en spændende verden og mulighederne inden for blandt andet automatikteknikerfaget.

Måske bliver du i fremtiden den, der har lavet styringen til maskinen, der kommer chokolade på flødebollerne, eller den maskine, der sørger for, at de rigtige legoklodser kommer i de rigtige kasser.

Formål

Forløbet understøtter fag og færdigheder som matematik (talsystemer), fysik (elektricitet, komprimeret luft og kraft), engelsk (softwaren, vi bruger), teamwork samt informationssøgning på internettet.
Med alt dette vil vi gerne give jer en spændende dag, hvor vi kombinerer teknologi, it, teamwork og leg, samt viser jer en spændende verden og mulighederne inden for blandt andet automatikteknikerfaget

Sted
Tech College
Øster Uttrup vej 1
9000 Aalborg
Tilmelding