Gratis

Madkundskab - Lav din egen gourmetmad

Beskrivelse

Lav mad i et professionelt køkken sammen med uddannet faglærer på TECHCOLLEGE.

Underviseren vil altid ramme elevernes faglige niveau, men vil selvfølgelige gerne udfordre eleverne, da det er valgfag. Vi arbejder ud fra fokuspunkter så det er ikke nødvendigvis produktet, der er vigtigst, men processen og styringen deraf.

Du kan eksempelvis komme til at lave din egen gourmethotdog eller måske din egen hamburger. Dertil skal der naturligvis laves lækkert tilbehør så som, sennep, ketchup, remoulade, ristede løg. Så vidt muligt skal det være hjemmelavet. Til dessert kunne vi måske lave en lækker hjemmelavet chokolademousse.

 

Mødested: TECHCOLLEGE, Kantinen i bygning H, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg

Mødetid:
Kl. 08.15 – ca. 14.00

Transport:
Gratis bus - I booker selv bussen igennem Hirtshals Turistfart. Kontakt Sanne Olsen på tlf. 9894 5144. Sanne sender så faktura til Børn & Unge.

Formål

Forløbet giver både drenge og piger indsigt i de pågældende ungdomsuddannelsers indhold og muligheder. Eleverne får også en fornemmelse af det faglige niveau og af de krav, der stilles på en erhvervsuddannelsen.
Det særligt tilrettelagte introduktionsforløb har det formål at:give mulighed for at afklare uddannelses- og erhvervsvalg.

Sted
Tech College
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg
Undervisningsmateriale
Tilmelding