Udsolgt

Kornets Hus

Kornetshus

Beskrivelse

I Kornets Hus udstilling og bageværksted introduceres eleverne til forskellige kornarter, meltyper og bageteknikker.

Gennem forskellige øvelser og eksperimenter bliver eleverne klogere på glutenindhold i brøddeje, fuldkorn og undersøger, hvad der får en dej til at hæve. Som en del af øvelserne laver eleverne dej til lækre sprøde frokostpizzaer, som de selvfølgelig selv bager i vores stenovne.

Ved dobbelt hold deles eleverne i to grupper og undervises på skift i Kornets Hus’ bageafdeling og i vores bagehytte og udendørs køkken.
 

Transport:
Gratis bus - I booker selv bussen igennem Hirtshals Turistfart.
Kontakt Sanne Olsen på tlf. 98945144. 

Der kommer en bus og henter jer på skolen og kører jer retur igen

Formål

At sætte fokus på sammenhæng mellem teori og praksis, i dette tilfælde ved brug af opskrift, veje og måle råvarer. Eleverne skal kunne tænke kreativt og bruge deres hænder. Derudover at vække interesse for at eleverne kan deltage mere i madlavningen derhjemme, samt gøre mere opmærksom på bagerfaget, erneringsassisten og landbruget i Danmark

Sted
Kornets Hus
Guldagervej 501
9800 Hjørring
Tilmelding