Idrætsgymnastik i indskolingen

Beskrivelse

Hos AIG byder vi på sjove og motorisk udviklende idrætsgymnastik-aktiviteter i inspirerende faciliteter. Aktiviteterne kan efter ønske enten foregå med tilsyn og vejledning eller med instruktion af en AIG træner.

Instruktion
Vælges aktivitetsbesøg med instruktion, vil AIG-instruktøren efter en kort introduktion forestå en opvarmning, hvorefter børnene i mindre grupper træner gymnastiske grundfærdigheder af varierende sværhedsgrad tilpasset alder og niveau – altid ud fra en sjov og legebetonet tilgang, og altid med smil og varme i samværet med indskolingsbørnene.
Hos AIG har vi kun engagerede og dygtige instruktører. I spidsen af teamet står Gitte Vang Brandtoft som er uddannet på Danmarks Trænerskole og varetager AIGs tilbud til skoler og institutioner. Gitte møder børnene i øjenhøjde og med en anerkendende tilgang.
Teamet består, udover Gitte, også af fysioterapeuter, idrætsuddannede og læreruddannede. Alle med mange års erfaring både som gymnaster og trænere.

Besøg med tilsyn
Vælges aktivitetsbesøg med tilsyn, vil AIG-instruktøren kort introducere børn og lærere til de mange spændende redskabsmuligheder og de få sikkerhedsregler, som skal overholdes. Herefter vil aktiviteten være træning under ledelse af eget personale, og med tilsyn og vejledning fra AIG-instruktør.
Denne mulighed er oftest relevant, hvis en skole selv har en gymnastikfaglig person, eller hvis man selv vil bygge oven på tidligere aktivitetsbesøg med instruktion. Muligheden kan også benyttes som en social tur ud af huset uden særlige læringsmål.

En AIG-instruktør vil altid være til stede.

Aktiviteter

Formål

  • At eleverne får en oplevelse af idrætsgymnastikken i autentiske rammer.
  • At eleverne deltager i aktiviteter med fokus på den motoriske udvikling.
  • At give eleverne kendskab til foreningen

 

Sted
Aalborg Idrætsgymnastik
Annebergvej 48
9000 Aalborg
Undervisningsmateriale
Tilmelding
Tilmeldingsfrist
01.09.2020