Gratis

IDRÆTSDAG med foreninger

Beskrivelse

Som en del af IDRÆTSMØDET har du nu mulighed for at tage dine elever med i Kildeparken den 3. maj - hvor I vil blive præsenteret for fem fede aktiviteter.

På dagen vil I blive præsenteret for fem fede aktiviteter/idrætter instrueret af dygtige trænere fra foreninger eller idrætsforbund. Eksempelvis; amerikansk fodbold, yoga, floorball, ultimate fitness, parkour m.fl.Alle aktiviteter/idrætter tager udgangspunkt i involverende foreningsaktiviteter til udskolingen og foreståes af motiverende instruktører.

 

FORMÅL OG FORM

Vi vil gerne skabe rammerne for, at du og dine elever kan få inspiration til en aktiv og varieret skoledag. Samtidig skal dagen gerne give eleverne mulighed for at prøve nye og sjove ting sammen, hvilket kan bidrage til fællesskab, forståelse og dermed trivsel i klassen.
Derforuden er det målet, at eleverne for indtryk af de mangfoldige muligheder der findes for en aktiv fritid og fællesskaber der findes i kommunens forenings- og fritidsliv.  

Vi vil med dette tilbud lægge vægt på såkaldt "hands-on inspiration", hvor elever deltager sammen med den/de lærer(e), som er knyttet til klassen og hvor I får ideer til, hvordan I kan arbejde med aktiviteterne i idrætsundervisningen og/eller skoledagen generelt.

 

Tidsprogram for dagen *
09.00  Info og fælles opvarmning med Stine Rex
09.30  Workshop 1
10.05  Workshop 2
10.35  Pause
11.00 Workshop 3
11.35 Workshop 4
12.10  Frokost
12.50  Workshop 5
13.30  Farvel og tak for idag :) 

* De tages forbehold for ændringer

VIGTIG INFO

  • Hver klasse får tildelt fem forskellige workshops med sjove aktiviteter. Valget af workshops bliver udfra et tilfældighedsprincip og programmet udsendes i ugen op til arrangementet.
  • Vi forventer at I deltager i alle de workshops I bliver tildelt, og skulle det være nødvendigt at aflyse én workshop pga. transport eller lignende skal vi vide besked senest 14. april.
  • Når du har booket plads til din klasse - kan du gå igang med planlægningen, herunder transport, kalenderkoordinering osv. Vi henstiller til at evt. afbestilling sker indenfor et par dage efter bookingen - så vi undgår afbud tæt på dagen.
  • Det er gratis for jer at deltage i arrangementet - men skolen skal selv sørge for transport. (læs om offentlig bustransport her)
  • Der er plads til 30 klasser med max 30 elever, og pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet.
  • Ved spørgsmål eller lignende bedes I kontakte Mark Kirk Dahl: mark [dot] dahl [at] aalborg [dot] dk eller Sanne Fremlev: sanne [dot] fremlev [at] aalborg [dot] dk 

 

Aktiviteter

Flere aktiviteter
Som en del af IDRÆTSMØDET vil Kildeparken være fyldt op med gratis aktiviteter også i fritiden - og ALLE er velkomne!
2.-4. maj klokken 16.00 - 21.00  

Efterbehandling

Du kan som et led i efterbehandlingen agere ambassadør for "en aktiv fritid". 
Har du elever som har brug for at bliver guidet på vej eller skal have økonomisk støtte til kontingent, udstyr eller lignende kan I kontakte kommunens fritidsvejledere: 
Støtte til at starte i en fritidsaktivitet (aalborg.dk)

Formål

At underviserne får inspiration og materialer til at arbejde med i idrætsundervisningen/skoledagen.
At eleverne stifter bekendtskab med foreninger/idrætsforbund og inspireres til at vælge fritidsaktivitet.
At eleverne får en sjov og anderledes oplevelse der kan bidrage til trivsel i klassen.
 

Sted
Kildeparken
Gammel Kærvej
9000 Aalborg
Tilmelding
Tilmeldingsfrist
19.04.2023
Tilmelding