Gratis

Create it REAL - 3D print

Beskrivelse

Matematik, dansk, fysik, håndværk og design og 3D print

Skal din klasse være med til en helt ny og anderledes læring? Skal dine elever arbejde med matematik, geometri, fysik, håndværk, design på en helt andet måde end de plejer? Så kan du nu tilmelde din 4. 5. 6. 7. 8. og 9. klasse til projekt ”Create it REAL”.
Eleverne skal således arbejde med at designe og udvikle deres egne 3D produkter i et software program til pc. Herefter kan de se det færdige resultat på deres egen 3D printer. (hvis ikke skolen allerede har en eller flere 3D printere, kan skoleforvaltningen bistå med rådgivning og køb.

Projektet 

Skolerne skal lave det mest spændende, kreative innovative produkt efter eget valg på deres 3D printer. Som afslutning på projektet skal hver skole præsentere deres produkter til udvalgte personer fra skoleforvaltningen. Her kan eleverne forklare hvordan og hvorfor de har valgt netop deres produkt. Efterfølgende udstilles de spændende modeller på Skoleforvaltningen. 

Fakta og forpligtelser:

Projektet henvender sig til skolens 4. 5. 6. 7. 8. og 9. klasser.

Opstart primo september 2020. Afslutning april 2021.
Det forventes, at skolerne arbejder med projektet i eksempelvis i fagene matematik og fysik, samt håndværk og design. Ligeledes kan projektet indgå, hvis man har et makerspace.

Introkursus den 18. september
Der afholdes et introkursus, samt oplæring i software og hardware for lærerne i august/september. Intro og kursus foregår på Skoleforvaltningen eller hos virksomheden Create it real. Vi vil gerne at relevante lærere, pædagoger, it-vejledere, plc'er deltager.

Formål:
At give eleverne en tilgang til 21. century skills inden for it og teknologi, at arbejde problemløsende og eksperimenterende, at kunne omdanne teori til praksis.

Målgruppe:
4. - 9. klasser

Formål

At give eleverne en tilgang til 21. century skills inden for it og teknologi, at arbejde problemløsende og eksperimenterende, at kunne omdanne teori til praksis.

Tilmelding