Gratis

Byens Børn - gør os alle grønnere 2019

Beskrivelse

Kom og vær med til et spændende event - "Byens Børn gør os alle grønnere" - i Karolinelund fredag den 13. september. Temaet er bæredygtighed, og I kommer til at besøge 2 "stationer" á 20-25 min. varighed, hvor I lærer om bæredygtighed. Når I alle har besøgt 2 stationer, slutter "skraldebandet" Heart Beat af med at spille koncert for jer allesammen.   

Målgruppe: Dagtilbud (ældste gruppe), 0. og 1. klassetrin.  

Program for dagen:

09.30                            Fælles velkomst v. scenen i Karolinelund

09.45-10.10                  1. runde af stationer

10.20-10.45                  2. runde af stationer

10.45-11.05                  Madpakketid

11.05-12.00                  Koncert med Heart Beat

12.00-                          Event afsluttes og hjemtransport påbegyndes

Formål

I et samarbejde mellem Skoleforvaltningen, Sundheds- og kulturforvaltningen, Familie- og beskæftigelsesforvaltningen og Miljø- og energiforvaltningen er formålet med dette projekt at skabe rammer for, at alle børn er aktive deltagere både socialt og fagligt i den gode overgang fra børnehave til skole gennem temaet bæredygtighed.
Projektet laves i et samarbejde med Stomp-gruppen Heart Beat, der gennem årene har spillet for tusindvis af børn i forskellige aldre og medvirket i mange forskellige børnearrangementer. Deres erfaring er, at børnene får den største oplevelse, når de selv deltager aktivt. De har udarbejdet et koncept med fokus på at skabe en dag, hvor børnene ikke bare bliver underholdt, men også bliver involveret.

Selve eventen afholdes fredag den 13. september 2019 i forbindelse med Aalborg Bæredygtighedsfestival. Da festivalens tema er bæredygtighed, vil emnet være omdrejningspunktet. I og med, at stomp er musik på genbrugsmaterialer, er der gode muligheder for at kombinere genbrug og musikalsk kreativitet. Børnene får herved mulighed for at arbejde med emnet bæredygtighed og dermed en større forståelse for området og nogle af de udfordringer der er forbundet hermed.

 

Sted
Karolinelund
Karolinelundsvej
9000 Aalborg
Tilmelding
Tilmelding
Tilmeldingsfrist
23.08.2019