Udsolgt

Air Transport Wing

Hercules fly

Beskrivelse

3 dage hos Air Transport Wing (ATW)

Inden du booker
Det er meget vigtigt at du læser nedenstående. Efter tilmelding får du tilsendt infobreve fra ATW.

Hvad går det ud på
Air Transport Wing udføre foreksllige missioner for statsministeren og kongefamilien rundt i verden i deres challenger fly. Derudover flyver de nødhjælp og elitesoldater ud i verden i deres Herkules fly.

Elever får et indblik i ATW som arbejdsplads, samt hvilke spændende jobmuligheder der er. De får kampuniform på, skal aflevere deres mobiltelefoner, kommer sent i seng og tidligt op. Eleverne kommer rundt på hele Flyvestation Aalborg og oplever de forskellige afdelinger, de skal lave samarbejdsøvelser, gruppearbejde, pakke nødhjælpspakker, prøve at klare den fysiske militærtest og meget meget mere.

Besøget er på 3 dage fra mandag til onsdag. Eleverne skal overnatte på Flyvestation Aalborg og kommer således ikke hjem at sove. Forløbet er gratis og al forplejning er med. Eleverne skal selv komme ovre til ATW, hvor de bliver hentet i hovedvagten. Her skal de ligeledes hentes.

Bookning 
Eleverne skal være interesseret, have lyst, være engageret og være "fit-for-fight". Så kan jeg til gengæld love at de får sig en spændende oplevelse for livet. Det er et krav at min. én lærer er med alle dage og overnatter de 2 nætter.

Fysisk aktivitet
Der vil være fysisk aktivitet alle 3 dage. Ikke ment sådan at alle skal være ”eliteløber”, da ATW er helt klar over, at eleverne kommer på mange forskellige niveauer. Det er ATW helt vant til.

Men det er VIGTIGT at alle elever kan være med på lige fod til alle øvelserne, og derfor er det vigtigt at eleverne ikke møder om med ”skavanker” som dårlig hjerte, astma, nedsat lungekapacitet, fibersprængninger, forstuvet fod, eller lige har haft benet i gips etc. etc. der gør, at de ikke kan være med i programmet.

Navne og cpr
Når I har booket forløbet skal ATW efterfølgende (og senest 6 uger før forløbets begyndelse) modtage et excel ark med ALLE elevers og lærens navn, cpr. nr., samt mobil nr. til forældre. 

Målgruppe
8.-9. klasser (OBS. eleverne skal så vidt muligt være fordelt ligeligt mellem drenge og piger) (MAX 1 klasse pr. skole)

Bookning
Send mail til erhvervsplaymaker og søg om deltagelse. Erhvervsplaymaker fordeler pladserne så det gå bedst op i forhold fordeling af skoler, klasser, drenge og piger.

Skolen varetager følgende:
Selve forløbet er gratis.
Skolen afholder udgiften for transport til og fra virksomheden.
Stiller med minimum 1 voksen.
De voksne deltager aktivt i forløbet, samt hjælper med transport til og fra skolen.

Formål

Elever får uniform på, skal aflevere deres mobiltelefoner, kommer sent i seng og tidligt op. Eleverne kommer rundt på hele Flyvestation Aalborg og oplever de forskellige afdelinger, de skal lave samarbejdsøvelser, gruppearbejde, pakke nødhjælpspakker, prøve at klare den fysiske militærtest og meget meget mere. Elever får desuden et indblik i ATW som arbejdsplads, samt hvilke spændende uddannelser og jobmuligheder der er.

Sted
Air Transport Wing
Thisted Landevej 53
9440 Vadum
Tilmelding
Tlf.nr. 93520066