Aalborg Taekwondo Klub

Beskrivelse

Taekwondo er en alsidig sport, der giver plads til alle.
Når man træner taekwondo, er man en taekwondoudøver. Som taekwondoudøver vil du blive god til at kende don krop og bruge den, du vil blive god til at vise respekt for andre og du vil blive god til at udfordre dig selv både fysisk og mentalt.

I Aalborg Taekwondoklub lægger vi stor vægt på samarbejdet mellem elev og underviser, da vi mener, at et godt miljø giver større læringsudbytte.
Undervisningen tilbydes som enkeltlektioner, men vi anbefaler at tage den som dobbeltlektioner eller i længere forløb, hvor der alt efter forløbet vil blive gået mere eller mindre i dybden med de enkelte elementer indenfor Taekwondo:
på 1-2 undervisningsgange vil eleverne gennemgå de mest basale tekniker og spark i taekwondo. meget af fokus vil ligge på bevægelse og motorik.
på 3-4 undervisningsgange vil eleverne gennem de mest basale teknikker og spark og få mulighed for at prøve kræfter med nogle af de lidt sværere ting i taekwondo. Der vil blive fokuseret på bevægelse, motorik og der vil være mulighed for at få mere “rigtig” taekwondo ind i programmet.
på 5-6 undervisningsgange vil eleverne gennemgå det meste af pensum til 10. kup ( det første bælte). Her vil der igen være fokus på bevægelse og motorik, men der vil også være fokuseret meget på det “taekwondotekniske”.

Note: alle vores instruktør har, udover mange års undervisningserfaring inden for sporten, også idrætsfaglige uddannelser og/eller trænerkurser med specialisering inden for undervisning ad børn og voksne.

Taekwondo er en traditionel kampsport, der har sin oprindelse i Korea. Sporten er især kendetegnet genne, dens ekspertise indenfor spark. I Taekwondos værdigrundlag står selvforsvar og søgen efter at være i kontrol over krop og sind centralt. Derfor er der i kulturen lagt stor vægt på:
Respekt over for sig selv og andre
Selvdisciplin
Personlig udvikling gennem bl.a. øget selvtillad og selvværd

En normal træningslektion vil typisk indeholde elementer, der har til formål at øge elevens kropkontrol, styrke, hurtighed og balance. Træningsformen vil være en blanding af individuel træning og samarbejdsøvelser parvis eller i grupper.

Formål

At elevernes kropskontrol styrkes.
At eleverne får en forståelse af kulturen bag taekwondosporten.
 

Sted
Nordkraft, 6. etage
Teglgårdsplads 1
9000 Aalborg

Nordkraft, 6. etage (første dør lige når man kommer ud af elevatorerne/trappen)
Der er busstoppesteder lige udenfor Nordkraft

Tilmelding
Tilmelding
Tilmeldingsfrist
15.06.2017