Gratis

Aalborg Regatta og Skoletjenesten

Skoleelever besøger Aalborg Regatta foto: Aalborg Events

Beskrivelse

Aalborg Events inviterer i samarbejde med Aalborg Kommunes Skoletjeneste grundskoleelever til Aalborg Regatta på havnefronten onsdag, torsdag og fredag, hvor de får mulighed for at gå på opdagelse i det maritime univers.

Hvert år afholdes Aalborg Regatta, som den maritime sommerbegivenhed langs Aalborgs flotte havnefront. Arrangementet finder sted hvert år i juni (uge 25).

Arrangementet er blevet afviklet siden 2012, og er nu blevet et stort trækplaster for tusindvis af gæster fra hele Nordjylland, som har interesse i skibe og det maritime.

Suppleret med en række gratis koncerter og maritime aktiviteter for hele familien, har deltagende skibe altid været omdrejningspunktet for arrangementet. Aalborg Regatta forsøger nemlig at give borgerne mulighed for at opleve et bredt spektrum af skibe, som f.eks. Tall Ships, flådeskibe, træskibe og skibe med relation til både fiskeri og miljø.

Aflyst i 2020

Aktiviteter

Skoletjenesten vil bl.a. byde på en række aktiviteter på kaj, der vil være mulighed for at komme ombord på Fiskeriskolens undervisningsskib, Nordsøen Oceanarium tager eleverne med under havets overflade og fortæller spændende historier om Nordsøens hvaler, og dagen afsluttes med en sejltur på Limfjorden med Egholm II.

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Formål

At elever i Aalborg med udgangspunkt i faget natur & teknologi og fjordens dyreliv også stifter beskendskab med Aalborgs maritime kultur og historie

Sted
Aalborg Havnefront
Strandvejen 2A
9000 Aalborg
Tilmelding

Inden sommerferien ved skoleårets afslutning sendes lister til Kommunens skoler med aktuelle værksteder og datoer for besøg på værksteder i Skoletjenesten det følgende skoleår.