Gratis

AaB Sport - på Aalborg Stadion

Beskrivelse

Formålet med besøget er at sætte fokus på betydningen af venskab og begejstring, at kunne sætte sig mål og når dem, og betydningen af sammenhold og sund kost.

Forberedelse til besøg hos AaB

Når I snart skal besøge AaB, bliver der fokus på sammenhold. Et fodboldhold består af en række forskellige spillere, men tilsammen udgør det et hold – et team. Sammenhold er helt afgørende for et godt fodboldhold. 

Enhver klasse består af en række elever. Hver elev har indflydelse på klassens sammenhold, hvordan klassen klarer sig, hvilket ry, klassen har, og hvordan klassen tackler glæder og udfordringer. Eleverne i en klasse er vidt forskellige, men sammen udgør de deres klasse – deres team. Sammenholdet er helt afgørende for en god klasse, hvis alle elever skal trives og lære. 

For at besøget på AaB bliver optimalt, opfordrer vi til, at klassen bruger et par lektioner på at drøfte case/opgave (Ligger under materialer) og samler op i klassen. På den måde spores klassens tanker ind på emnet sammenhold, og hvad I kan forvente. 

Klassen bedes venligst møde op på Aalborg Stadion, kl. 13:30. Klassen venter uden for Aalborg Stadion. Her bliver klassen hentet af en repræsentant fra AaB. (forløbet går i gang PRÆCIS kl. 13:30). Besøget slutter ca. kl. 15:00)

Arbejdscase sendes efter tilmelding.

Målgruppe
7.-9 klasser. (max en klasse pr. skole)
 

Skolen varetager følgende:

Afholder udgiften for transport til og fra Aalborg Stadion
Stiller med minimum 1 voksen
De voksne deltager aktivt i forløbet, samt hjælper med transport til og fra skolen
Forberede deltagelse før besøget. jfv. fremsendt case/opgave
Forløbet er gratis

AaB varetager følgende:
Stiller med 4 Superligaspillere
Rundvisning på Aalborg Stadion
Oplæg og dialog i Skybox med fokus emnerne og de fremsendte cases
Spillerne afslutter besøget med at skrive autografer

Formål

At sætte fokus på betydningen af venskab og begejstring, at kunne sætte sig mål og når dem, og betydningen af sammenhold og sund kost.

Sted
Aalborg Stadion
Harald Jensens Vej
9000 Aalborg
Undervisningsmateriale

Det er vigtigt at eleverne arbejder med casen, da AaB spillerne vil tage udgangspunkt i denne.

Tilmelding
Tilmelding