Programmering Naturligvis

Præsentation

Programmering i undervisningen er overhovedet ikke svært!

- Og vi har gjort det endnu lettere, for du kan ganske gratis få besøg af én af de nye guider fra kommunens programmeringskorps.

Programmeringsguiderne er 12 af dine kolleger fra 8 skoler i kommunen, som interesserer sig for tal, koder og computere. De er især gode til at bruge programmering i de naturfaglige fag, hvor eleverne kan arbejde problemløsende, eksperimenterende og innovativt.

Programmeringsguiderne har tre gode tilbud til skolerne:

1. Fagdage på skolerne

Har du overvejet programmering i dine timer – eller overvejer du det lige nu, så book en programmeringsguide til en fagdag á 4 lektioner. Læs mere om de forskellige fagdage nederst på siden. Programmeringsguiderne vil gerne ud til så mange skoler som muligt, så i starten er der max én fagdag pr. skole. Vi tager direkte kontakt til jer, hvis der sker ændringer ift. jeres bookinger.

2. Workshops for faglærerne

I kan også booke programmeringsguiderne, hvis I vil afholde en workshop for faglærerne i natur/teknologi, matematik eller fysik/kemi. Workshoppen varer 1,5 time og kræver, at I mindst er 5-10 stk.

3. Sparring til skolerne

Hvis I har brug for sparring til at komme igang, kan programmeringsguiderne fx:

  • rådgive ifm. anskaffelse af udstyr
  • bidrage til didaktiske overvejelser
  • komme med idéer til organisering af programmeringsaktiviteter
  • inspirere til indretning af maker space mm.

Både workshops og sparring koordineres, ved at I sender en mail til Anja.

Læs mere på vores blog www.programmeringnaturligvis.dk og på Facebooksiden @programmeringnaturligvis.

Korpset er blevet til med støtte fra A.P. Møller Fonden og Udviklingspuljen og skal bidrage til, at programmering bliver en naturlig del af undervisningen på alle kommunens skoler, særligt i de naturfaglige fag.